Jag har sagt det förut! Det behöver inte ta mer än 15 minuter att göra riktigt bra god mat! I det här fallet tog det längre tid dagen innan, men jag slängde ihop en pyttipanna värdig en lyxrestaurang till middag baserat på gårdagens rester!
Recept Lyxpytt a’la MarathonMia
- 1 lyxig bondkorv från Taylor&Jones
- 4 klyftor kall ugnsbakad sötpotatis från igår
- Röd lök
- Fänkål
- Färsk timjan
- Ruccola
Hacka ner och stek allt utom ruccolan som du vänder i när allt fått fin stekyta och är varmt. Servera med kokt rödbeta och fetaostkräm.
Fetaostkräm
(4-6 personer)
Passar bra till kött, kyckling, fisk och lyxiga korvar
- 1 paket ekologisk fetaost
- 1 burk fet creme fraiche
- nymald svartpeppar
Mosa osten och blanda med creme fraichen. Voilá! Servera.
Mumselimums, alltså, pyttipanna har jag inte mycket för, men det där lät väldans gott. Det är ju som vanligt grejerna i, eller kvaliteten p dem, som gör det!
Håller med. Gör något gott av det som finns. Behöver inte vara läskiga färdigpåsar från frysdisken (urrrk)